Kesäkurpitsa-pähkinäpaistos

Kesäkurpitsaa 2-3 kpl suikaloituna, soijarouhetta 2 dl, 1 dl punaisia linssejä, 1,2 dl hasselpähkinärouhetta, vettä 2-3 dl, kookosmaitoa 1 säilyketölkki, suolaa.

sekoita ainekset isossa uunivuoassa ja paista 175 asteessa noin 20 minuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 4.5g0.8kcal0g0.1g0g0g
Hasselpähkinä 0.4g2.5kcal0.1g0g0.2g0.1g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g0.3g1kcal0.2g0.1g0g0g
Punainen linssi risenta 500g=6dl0.4g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Kookosmaito (Eldorado), annos 400g2g3.2kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g18kcal0.8g0.8g1g0.2g
Valittu annoskoko8g9kcal0.4g0.4g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.2g0.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g116kcal5.3g5.3g6.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251994