Maa-artisokka-vihannes keitto

80 g sipuli
100 g porkkana
100 g fenkoli
60 g sieniä
70 g lehtiselleri
10 g yrttejä, chiliä maun mukaa
kuullota em vihannekset öljyssä.

Lisää vesi liemikuutio ja ja vähän lihaliemitiivistettä.

Keitä 10-15 minuuttia.

Lisää keitetyt ja kuoritut maa-artisokat n 350 g soseutettuna, keitä vielä 10 min ja lopuksi lisää keitetty spagetti tai raakana maa-artisokkien kanssa

1,7 l vettä

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Kauris65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Fenkoli, annos 100g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Maa-artisokka 1.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lehtiselleri 0.2g0kcal0g0g0g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g0.2g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Vesi4.6g0kcal0g0g0g0g
Spagetti, keitetty, suolaa 0.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g4kcal0g0.4g0.2g0g
Valittu annoskoko8g2kcal0g0.2g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g1kcal0g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g26kcal0g2.6g1.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431404