Slaavilainen kanapata

Lisäksi rouhittua valkopippuria.

Paloittele kypsä broileri pienehköiksi paloiksi.

Lisää pataan kanapalat, suikaloidut paprikat, tomaattisose, valkopippuri, murskattu valkosipuli sekä kerma.

Anna kiehahtaa.

Lisää lopuksi smetana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 2.7g3.3kcal0.6g0g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Paprika vihreä 1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaattisose Rainbow, 200g tuubi0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma Valio 5%1.4g0.8kcal0g0g0.1g0g
Smetana, Valio, hyla0.7g2.7kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g15kcal1.2g0.4g1g0g
Valittu annoskoko8g8kcal0.6g0.2g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.3g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g100kcal7.8g2.6g6.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87162