Kasvispannu

Kuori, viipaloi, suikaloi kaikki vihannekset.

Laita kylmään veteen vuorokaudeksi jääkaappiin imemään nestettä itseensä.

Kuullota ensin purjoa ja kumoa kaikki muut vihannekset seuraksi paitsi parsakaalin nuput ja kiinankaali.

Mausta cayenne pippurilla, mustapippurirouheella
Hiukan ketjap manista ja muutama desi vettä.

Lisää kiinankaali ja parsakaalin kukinnot ja
hauduttele kypsäksi kannen alla ja tarjoa pihvin kanssa!
Nam !!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 0.1g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 1.8g0.6kcal0.1g0g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka1.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kiinankaali 1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g4kcal0.2g0.4g0g0g
Valittu annoskoko8g2kcal0.1g0.2g0g0g
Annoskoko puolitettuna4g1kcal0.1g0.1g0g0g
Arvot/100g100g24kcal1.3g2.7g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=388703