Katkarapupastakastike

Kuullota sipulit pannulla öljyssä.

Laita perään tomaattipyree, kerma ja sitruunamehu, kiehauta.

Paista katkaravut pannulla öljyssä ja lisää kastikkeen sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maialine

Maialine sanoi...

On tosi rasvaista mutta ihan hirmu hyvää!

tiistai 09.06.2009 klo 22:13

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1.6g2.5kcal0g0g0.2g0g
Ruohosipuli 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Katkarapu 3.1g2.1kcal0.5g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.2g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g17kcal1g0.6g1g0g
Valittu annoskoko8g8kcal0.5g0.3g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.3g0.2g0.3g0g
Arvot/100g100g111kcal6.6g3.9g6.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126850