Tanttamarin mutakakku

Sulata voi ja suklaa kulhossa mikrossa tai vesi hauteessa.

Voitele irtopohjainen vuoka.

Anna voi-suklaa seoksen jäähtyä hetken ja vatkaa kananmunat yksitellen joukkoon.

Taikina voi hetkeksi juoksettua, mutta kuohkeutuu uudelleen.

Sekoita joukkoon soijajauho tai mantelijauho.

Halutessa voi laittaa makeutusainetta.

Paista 200 asteessa 10-15 min. Tarjoile kermavaahdon kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Tanttamari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 3g4.2kcal0.4g0g0.3g0g
Taloussuklaa, lidl (Fin carre), annos 200g2.2g11kcal0.2g1.1g0.6g0g
Hermesetas-jauhe0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Soijajauho, Reformi vähärasvainen0.2g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g63kcal1.4g2.6g5.4g0g
Valittu annoskoko8g32kcal0.7g1.3g2.7g0g
Annoskoko puolitettuna4g16kcal0.4g0.7g1.4g0g
Arvot/100g100g409kcal9.1g16.9g35.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175038