Kanarisotto

Ruskista kanat, mausta ja laita sivuun.

Kuullota riisi voi-öljyseoksessa, lisää pilkottu sipuli sekä vähitellen kanaliemi.

Lisää valkoviini.

Keitä riisi kypsäksi, lisää kanat ja raastettu parmesan.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 2.4g8.7kcal0.2g1.9g0g0g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 2.4g4kcal0.7g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Voi, normaalisuolainen (Valio)0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Oliiviöljy 0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Valkoviini kuiva 0.7g0.5kcal0g0g0g0g
Parmesan parmigiliano reggiano (Castelli), annos 25g0.3g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g0.9g1.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g34kcal2g4.2g0.8g0g
Valittu annoskoko8g17kcal1g2.1g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna4g9kcal0.5g1.1g0.2g0g
Arvot/100g100g218kcal12.8g26.9g5.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=464680