Omenapiirakka (gluteeniton)

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne munasokerivaahtoon vuorotellen veden ja rasvan kanssa.

Kaada taikina voideltuun uunivuokaan (25cm).

Sekoita täytteen ainekset kulhossa (kermaviili, sokeri, muna ja vanilja).

Kaada täyte piirakan päälle.

Asettele omenalohkot piirakkapohjan päälle.

Ripottele kanelisokeri päälle.

Paista 200 asteteisessa uunissa n. 40min.

Tarjoa vaniljakastikkeen tai -jäätelon kanssa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Tonton
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu0.7g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 1.5g6kcal0g1.5g0g0g
Semper Fin Mix jauhoseos1.8g6.3kcal0g1.5g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.9g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g0.9g6.3kcal0g0g0.7g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 1.2g1kcal0g0.1g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 0.3g0.5kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.2g1kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g45kcal0.2g6.6g1.8g0g
Valittu annoskoko8g23kcal0.1g3.3g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna4g11kcal0.1g1.7g0.5g0g
Arvot/100g100g296kcal1.3g43.4g11.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136813