Juustoinen pannuleipä (karppi)

Jauheet ja juusto sekoitetaan, lisätään kananmuna ja sekoitetaan taikina tasaiseksi.

Paistetaan pannulla (voissa) kääntäen, kun pinta sopivan vaaleanruskea.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa1.1g3.2kcal0.2g0g0.2g0g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.9g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g0.7g4.2kcal0.2g0g0.4g0g
Voi 0.5g3.6kcal0g0g0.4g0g
Psylliumkuitu, annos 6g0.4g0.2kcal0g0g0g0.4g
Seesaminsiemen kuoreton (Gogreen)0.4g2.5kcal0.1g0g0.2g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti0.4g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g43kcal2.2g0.4g3.4g1g
Valittu annoskoko8g22kcal1.1g0.2g1.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna4g11kcal0.6g0.1g0.9g0.3g
Arvot/100g100g277kcal14.1g2.6g21.8g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=208365