Kevyt Perunasalaatti

Keitä, jäähdytä ja kuori perunat.

Sekoita keskenään jugurtti, sinappi, etikka, ruohosipuli ja persillija.

Mausta pippurilla.

Piloko sekaan sipuli, omena, suolakurkku ja peruna.

Anna vetäytyä jääkaapissa muutama tunti.

Maistuu vielä paremmalta seuraavana päivänä!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persilja0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli, tuore0.1g0kcal0g0g0g0g
Viinietikka, 1rkl=15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Turun sinappi, sininen0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton A+ (Valio) 100g, 1dl1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suolakurkku viipaleina ( Felix Maku )0.5g0.2kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Omena, ulkomainen kuorittu0.6g0.2kcal0g0.1g0g0g
Peruna (vanha, kuorittu)4.7g3.9kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g10kcal0.2g2.2g0g0g
Valittu annoskoko8g5kcal0.1g1.1g0g0g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.1g0.6g0g0g
Arvot/100g100g67kcal1.3g14.1g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=26665