Linssi-kanarisotto

Keitä huuhdotut linssit kypsiksi.

Anna kanapaljojen saada hiukan väriä pannulla.

Silppua sipulit ja laita kaikki kanapalojen kanssa öljyyn kuullottumaan ja kypsymään noin 15 minuutiksi.

Yhdistä myös pakastevihannekset.

Yhdistä linssit, kanat ja kasvikset ja mausta tuoreilla yrteillä ja suolalla jos tarvitsee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 327 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamestarin broilerin fileesuikale (pehmeän pippurinen) (Kanamestari), annos 400g3.9g5.5kcal0.6g0.1g0.3g0g
Linssit, punaiset, kuivattuna (Gogreen), annos 100g1g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 1.2g3.7kcal0.3g0.5g0g0.1g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 1.2g1.2kcal0g0.2g0g0g
Riisi, täysjyvä, pika (Risella), annos 60g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g29kcal2.2g3g0.6g0.4g
Valittu annoskoko8g15kcal1.1g1.5g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.6g0.8g0.2g0.1g
Arvot/100g100g188kcal14.3g19.5g3.9g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355813