Papu-linssikeitto

1. Valuta ja huuhtele pavut & linssit.

Leikkaa valkosipulit (2 kynttä) ja salottisipuli (2-3 kpl) ohuiksi siivuiksi.

Kiehauta pari desiä vettä ja lisää siihen fondi (2 rkl).

2. Paista pannulla sipulit mangocurryseoksessa (2 rkl; Santa Maria).

Kuullota miedolla lämmöllä kunnes sipulit pehmenevät.

3. Siirrä sipulit kattilaan ja lisää vasikan liemi, 3 dl vettä, pavut ja linssit.

Anna kiehua hetki.

4. Lisää kerma ja mustapippuri ( 1 tl) ja anna kiehahtaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 655 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g1.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Gogreen punaiset linssit Kypsennetty, annos 50g1.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.9g0kcal0g0g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g0g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokakerma ingman 5%1.2g1kcal0g0.1g0.1g0g
Valkosipuli 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g8kcal0.4g1g0.2g0.4g
Valittu annoskoko8g4kcal0.2g0.5g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g56kcal2.7g6.7g1.3g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116295