Pihlajanmarja-porkkanamarmeladi HY

Keitä riivityt pihlajanmarjat vesitilkassa pehmeiksi ja soseuta esim.

sauvasekoittajalla.

Lisää marjasose, porkkanaraaste, sokeri ja kanelitanko kattilaan, keitä pienellä lämmöllä, kunnes porkkanaraaste on pehmeää ja seos paksua.

Poista kanelitanko ja purkita puhtaisiin purkkeihin.

Sopii myös kermakakkuun ja kääretorttuun.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1311 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pihlajanmarja 2.9g1.3kcal0g0.2g0g0.2g
Porkkanaraaste 200g2.9g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g1.8g6.9kcal0g1.7g0g0g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g19kcal0g4.2g0g0.6g
Valittu annoskoko8g9kcal0g2.1g0g0.3g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0g1.1g0g0.2g
Arvot/100g100g122kcal0g27.3g0g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=308669