Tonnikala-kasviskastike pastalle

Pilko sipulit, kesäkurpitsa sekä paprika ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää pilkotut tomaatit ja tonnikala.

Mausta suolalla, sitruunapippurilla, chilillä ja paprikajauheella oman maun mukaan.

Hauduta kastiketta miedolla lämmöllä kunnes vihannekset ovat 'al dente'.

Tarjoa keitetyn pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Tonnikala öljyssä 1.2g2.4kcal0.3g0g0.1g0g
Paprika punainen 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 2.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti 2.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g15kcal0.6g0.4g1g0g
Valittu annoskoko8g8kcal0.3g0.2g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.2g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g100kcal3.9g2.6g6.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132358