Manteli-omenakakkutaikinaan gluteeniton

Vatkaa ensin pehmeä voi tai margariini ja sokeri.

Lisää munat yksitellen.

Taikinaan lisäksi 2 tl leivinjauhetta ja 2 tl kardemummaa.

Mausta omenapalaset kanelilla ja sokerilla.

Vuokaan ensin kerros taikinaa.

Sitten omenanpalaset ja lopputaikina.

Ripottele päälle mantelilastuja.

Paista 175 uunissa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 2g11kcal0g0g1.2g0g
Sokeri 2g8kcal0g2g0g0g
Kananmuna kuoreton2g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.8g2.7kcal0g0.7g0g0g
Mantelilastu, almendra cruda laminada (Hacendado), annos 10g0.6g3.6kcal0.1g0.1g0.3g0g
Sokeri 0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g58kcal0.6g6.2g3.4g0g
Valittu annoskoko8g29kcal0.3g3.1g1.7g0g
Annoskoko puolitettuna4g15kcal0.2g1.6g0.9g0g
Arvot/100g100g377kcal3.9g40.3g22.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167563