Olutpiirakka

Pohja: plo olutta, jauhoja 4dl, ruokaöljyä, ja kaksi kananmunaa sekasin pellille
täyte: 450-500g jauhelihaa, kermaviili prkl, prkl tomaattimurskaa, sipuli ja pinnalle juustoraaste ps

uuniin 225 astetta 30-40min

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Destodimus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 1.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1g3.6kcal0.1g0.7g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0g0.3kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 1.8g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Sipuli 0.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 0.8g0.7kcal0g0g0g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g0.7g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g26kcal1.2g1.8g1g0g
Valittu annoskoko8g13kcal0.6g0.9g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.3g0.5g0.3g0g
Arvot/100g100g166kcal7.8g11.7g6.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338574