Mansikka-raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy varovasti sekoittaen.

Lisää vichy seuraavaaksi ja lopuksi venhäjauho-leivinjauhe ja vainilliinisokeriseos.

Laita taikina kahdelle pellille ja ripottele päälle tasaisesti mansikka- ja raparperipalat

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)3g4.1kcal0.3g0g0.3g0g
Sokeri 1.1g4.3kcal0g1.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.3kcal0g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Raparperi 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Mansikka 0.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vichy, hiilihapotettu kivennäisvesi (Rainbow), annos 250g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g31kcal0.8g4g1.4g0g
Valittu annoskoko8g16kcal0.4g2g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna4g8kcal0.2g1g0.4g0g
Arvot/100g100g204kcal5.2g26g9.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=410692