Katkarapu-kesäkurpitsapiiras

Sulata piirakkapohja-ainekset ja katkaravut.

Painele piirakkapohja vuokaan ja nosta kylmään lepäämään.

Valmista täyte.

Suikaloi kesäkurpitsa ja kypsennä öljyssä noin 5 minuuttia, kunnes vihannekset pehmenevät.

Sekoita jauhot joukkoon ja keitä minuutin ajan.

Lisää kasariin kuuma maito nauhana ja keitä, kunnes täyte on pehmeää ja sakeaa.

Anna täytteen jäähtyä hieman ja sekoita sitten joukkoon sulatetut ja huuhdellut katkaravut, huoneenlämpöiset, vatkatut kananmunat ja parmesan.

Mausta maun mukaan ja kaada täyte piirakkapohjalle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Paista piirakkaa 225 asteessa n. puoli tuntia tai kunnes täyte on kauniin ruskea.

Anna piirakan levätä paistamisen jälkeen (puolisen tuntia) tai tarjoile kylmänä salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Keralagirl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkapohja-ainekset (Pirkka), annos 225g1g4.6kcal0.1g0.5g0.2g0g
Katkarapu 0.9g0.6kcal0.1g0g0g0g
Kesäkurpitsa1.3g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 0.5g0.7kcal0.1g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Rypsiöljy 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Parmesan formaggio da pasta0.2g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g2.2g5.7kcal0.7g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g30kcal2.2g1.4g1.4g0g
Valittu annoskoko8g15kcal1.1g0.7g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna4g8kcal0.6g0.4g0.4g0g
Arvot/100g100g194kcal14.3g9.1g9.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=188196