Punajuuri -inkiväri gazpacho keitto

Keitä punajuuret kypsäksi, anna jäähtyä ja kuori ja paloittele.

Paloittele myös sipuli ja raasta inkivääri.

Sekoita kaikki aineet sauvasekoittimella.

Tarjoa vileänä ja nokare ranskankermaa päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 2.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Piparjuuriraaste Felix0g0.1kcal0g0g0g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Kasvisliemikuutio 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi2.6g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g8kcal0g0.4g0.4g0.2g
Valittu annoskoko7g4kcal0g0.2g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g57kcal0g2.7g2.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347284