Suklaaherkku

Vaahdota valkuaiset.

Vaahdota kerma.

Sulata suklaa.

Lisää sulan suklaan sekaan keltuaiset ja yksi kokonainen muna kunnolla sekoittaen.

Jäähdytä.

Rouhi mariannerakeet.

Lisää puolet valkuaisvaahdosta ja kermavaahdosta suklaa-munaseokseen varovasti nostellen.

Sekoita varoen loput vaahdot ja marianneraerouhe.

Annostele laseihin kerroksittain molempia vaahtoja.

Jäähdytä jääkaapissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Valkuainen (100g)1.2g0.5kcal0.1g0g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g0.3g0.2kcal0g0g0.1g0g
Taloussuklaa, Fazer1.4g7.1kcal0.1g0.8g0.4g0.1g
Vispikerma Flora 20%3.4g7.5kcal0.1g0.2g0.7g0g
Marianne suklaarakeet1g4.9kcal0g0.7g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g41kcal0.6g3.4g2.8g0.2g
Valittu annoskoko8g21kcal0.3g1.7g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g10kcal0.2g0.9g0.7g0.1g
Arvot/100g100g269kcal3.9g22.1g18.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=200410