Kasvissosekeitto

Keitä pilkotut kasvikset kypsiksi kasvisliemessä.

Soseuta, lisää ruokakerma ja anna hetki kiehahtaa miedolla lämmöllä kannen alla.

Tarvittaessa mausta suolalla, pippurilla, inkiväärillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3.4g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1.9g1.2kcal0g0.2g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Lanttu 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl0.7g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g5kcal0g0.4g0g0g
Valittu annoskoko8g2kcal0g0.2g0g0g
Annoskoko puolitettuna4g1kcal0g0.1g0g0g
Arvot/100g100g31kcal0g2.6g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=277066