Päivin rahkaletut

Esilämmitä maito kädenlämpöiseksi.

Lisää munat ja suolaa, vispaa munien rakenne rikki.

Lisää rahka, ja lopuksi jauhot pikkuhiljaa.

Paista 1lettu n. 1tl:ssa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Plus maito (Valio), annos 100g4.7g1.9kcal0.2g0.2g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1.6g5.5kcal0.2g1.1g0g0g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g0.8g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g22kcal1g2.6g0.8g0g
Valittu annoskoko8g11kcal0.5g1.3g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.3g0.7g0.2g0g
Arvot/100g100g142kcal6.4g16.7g5.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=388675