Lihakeitto

Pilko porkkanat lanttu ja sipuli veteen keitä kypsäksi lisää kypsät karjalanpaistilihat niin että keitto pulpahtaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

1m12p05o
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiateria1, (liha, sipuli, porkkana, 1110g)3.2g3.5kcal0.4g0.1g0.2g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1.6g1.2kcal0g0.2g0g0g
Porkkana, keitetty, suolaa 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Lanttu 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g11kcal0.8g0.6g0.4g0g
Valittu annoskoko8g5kcal0.4g0.3g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.2g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g69kcal5.2g3.9g2.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=451201