Jauhelihakastike

Paista sipulit ja porkkana.

Mausta mustapippurilla, soijakastikkeella ja suolalla.

Lisää ruskistettu jauheliha ja tomaattimurska.

Mausta miten tykkäät ja anna hautua vähintään puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Delic
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi0.9g0kcal0g0g0g0g
Hirvenjauheliha oma saalis2.8g3.2kcal0.6g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Soijakastike 0.1g0kcal0g0g0g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g1.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)1.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g12kcal1.2g0.4g0.6g0g
Valittu annoskoko8g6kcal0.6g0.2g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.3g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g77kcal7.6g2.5g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135751