Wilhelmiinakeksit

200 g margar.

2 1/4 dl sokeria
1 kananmuna
n.2 rkl siirappia
3 tl vaniljasokeria
5 dl vehnäjauhoja
2 tl soodaa

Vaahdota margar.

ja sokeri.

Lisää muna ja siirappi.

Sitten kuivat aineet hierotaan mukaan.

Taikina leivotaan 6 tangoksi.

Paista 200 asteessa n 10-15 min. Leikkaa tangot kuumina vinoneliöiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 792 grammaa

Kerstins
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)2g14kcal0g0g1.6g0g
Sokeri 1.9g7.6kcal0g1.9g0g0g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g0.5g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Siirappi, tumma0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta3.2g11kcal0.4g2.2g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g70kcal1g8.6g3.6g0.2g
Valittu annoskoko8g35kcal0.5g4.3g1.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g17kcal0.3g2.2g0.9g0.1g
Arvot/100g100g446kcal6.4g55.1g23.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158740