Täytetyt paprikat

Paista jauheliha.

Pilko sienet ja sipuli ja paista ne rypsiöljyssä.

Mausta seokset grillausmausteella, aromisuolalla ja valkosipulirouheella.

Poista paprikoista kannat ja sisusta.

Täytä paprikat seoksella.

Raasta juusto ja lisää se paprikoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Sieni rouskut, suolattu 2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Jauhelihapihvi, sika-nauta 1.5g3.6kcal0.2g0.1g0.3g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Paprika, punainen2.8g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g12kcal0.4g0.4g0.8g0.4g
Valittu annoskoko8g6kcal0.2g0.2g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.1g0.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g77kcal2.6g2.6g5.1g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189459