Tonnikalapannari

Pilko paprikat ja sipulit.

Raasta juustot.

Sekoita kaikki aineet sekaisin, laita seos uunipannulle, 200 C noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.9g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Oltermanni, perinteinen1.1g3.8kcal0.3g0g0.3g0g
Aurajuusto0.6g2kcal0.1g0g0.2g0g
Paprika punainen 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki1.4g1.1kcal0.2g0g0g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g0g0kcal0g0g0g0g
Tonnikala öljyssä 0.5g1kcal0.1g0g0g0g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )0.5g0.8kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g24kcal2g0g1.4g0g
Valittu annoskoko8g12kcal1g0g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.5g0g0.4g0g
Arvot/100g100g158kcal13.2g0g9.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=250062