Jogurttijäätelö hillolla

1.Vatkaa sokerit ja keltuaiset.

2.Vatkaa kerma toisessa kulhossa.

3.Yhdistä vaahdot ja Bulgarian jogurtti.

4.Laita vaahto pakastusrasiaan, pyörittele hilloa joukkoon.

5.Pakasta ainakin 4h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Titta43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl0.4g1.4kcal0g0g0.1g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)3.9g2.4kcal0.1g0.2g0.1g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g0.8g0.5kcal0g0g0.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Mansikkahillo 2g4.4kcal0g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g23kcal0.2g4g0.8g0g
Valittu annoskoko8g11kcal0.1g2g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.1g1g0.2g0g
Arvot/100g100g146kcal1.3g25.6g5.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256958