Omenapiirakka

1. lämmitä uuni 200 c, voitele ja korppujauhota vuoka
2. viipaloi omenat ripota kanelisokeria, ettei tummu
3. mittaa jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe ja sekoita
4. mittaa maito ja rasva, käytä mikrossa että rasva sulaa
5. vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää maitorasvaseos, lisää jauhot, sekoita hyvin.

6. kaada vuokaan, laita omenat pinnalle, ripota kanelisokeria.

7. paista n. 20- 30 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1.3g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.3g2.1kcal0g0g0.2g0g
Maito, Kevyt1g0.4kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl1.1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 0.8g3.4kcal0g0.8g0g0g
Kanelisokeri dan sukker (Dansukker), annos 330g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Korppujauho 0g0.2kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g2.9g1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g28kcal0.4g4.4g0.6g0.2g
Valittu annoskoko8g14kcal0.2g2.2g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.1g1.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g178kcal2.6g28.2g3.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271068