Karppaajan Täytetty kesäkurpitsa

Puolita kesäkurpitsa, ota keskustaa pois.

Voitele puolikkaat ruokaöljyllä.

Laita ruskistettu jauheliha ja kuutioitu paprika.

Lisää pinnalle juustoraaste.

Paista 175 n. 20min.

tarjoa lämpimänä.

NAM

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika vihreä 3.5g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper3.5g10kcal0.9g0g0.7g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g34kcal1.8g0.2g2.8g0.2g
Valittu annoskoko8g17kcal0.9g0.1g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g9kcal0.5g0.1g0.7g0.1g
Arvot/100g100g222kcal11.7g1.3g18.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300672