Jaakon jyväleipä

Lisäksi suolaa 1,5tl ja hiivaa 0,25 tl. Sekoita, odota 18h. Taittele leiväksi, nostata 2h. Laita kattila uuniin ja ämmitä uuni 250 asteeseen.

Paista 30min kattilassa kannen alla ja 15-30min ilman kantta.

(Laheys no-knead bread)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Kallisx
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 3.1g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Auringonkukansiemen 0.8g4.6kcal0.2g0.1g0.4g0g
Kurpitsansiemenet, kuivattu0.5g3kcal0.1g0.1g0.3g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.2g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Kaurahiutale 0.3g1.2kcal0g0.2g0g0g
Vesi2.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g42kcal1.4g5.2g1.6g0.2g
Valittu annoskoko8g21kcal0.7g2.6g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g11kcal0.4g1.3g0.4g0.1g
Arvot/100g100g278kcal9.2g34.2g10.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335316