Ranskalainen Omenapiirakka (äiti)

Sekoita voi ja sokeri.

Lisää joukkoon loput kuivat aineet.

Painele vuoan pohjalle.

Päälliseen tulee omenat, sokeri ja kaneli.

Tämän jälkeen sekoita keskenään kermaviili, smetana, munat ja vaniljasokeri.

Lisää omenoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Hensku83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 0.6g4.2kcal0g0g0.5g0g
Sokeri 0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Munan keltuainen0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3kcal0.1g0.6g0g0g
Iso täysjyvä kaurahiutale (Myllyn paras), annos 40g0.4g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g3.1g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0g0.1kcal0g0g0g0g
Sokeri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g0.8g0.6kcal0g0g0g0g
Smetana0.6g2.3kcal0g0g0.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 0.5g0.6kcal0.1g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g33kcal0.6g3.4g1.4g0.2g
Valittu annoskoko8g17kcal0.3g1.7g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g8kcal0.2g0.9g0.4g0.1g
Arvot/100g100g216kcal3.9g22.1g9.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418946