Punajuurikeitto

Teelusikallinen rypsiöljyä kattilan pohjalle, siinä freesataan sipulikuutiot, lisätään porkkanasuikaleet.

Lisää punajuurisuikaleet ja vettä ja reilusti mausteita maun mukaan - minttua, basilikaa, pippuria, suolaa, liemikuutio tai fondia.

Älä lisää liikaa vettä että keitto jää ruokaisaksi.

Hyvää raejuustovuoren kera :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Eevaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.5g0.7kcal0g0.2g0g0.1g
Punajuuri 3.9g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g7kcal0g1.2g0.2g0.4g
Valittu annoskoko8g3kcal0g0.6g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g44kcal0g7.8g1.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55937