Omenapiirakka

Säädä uuni 225 asteeseen.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, jonka jälkeen maito ja öljy.

Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunipeltiin, nosta päälle omenaviipaleita (kotimaiset omenat voi leikata kuorineen, siemenkota poistettuna), ripottele pinnalle sokeria ja kanelia.

Paista uunin keskitasolla n. 15 minuuttia.

Tarjoa halutessasi lisäksi vaniljajäätelöä, vaniljakastiketta tai -vaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jonagold

Jonagold sanoi...

Reseptistä tulee pellillinen.

Punnitsemani pala oli vain 77g, joten ei kannata luottaa tuohon 124g märään


lauantai 29.08.2009 klo 18:45

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1.2g4kcal0.1g0.8g0g0g
Maito, Kevyt0.6g0.3kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Sokeri 1g4kcal0g1g0g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 3.8g1.7kcal0g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g29kcal0.4g4.4g1g0.2g
Valittu annoskoko8g15kcal0.2g2.2g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.1g1.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g184kcal2.5g27.8g6.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137254