Kesäkurpitsa-purjo- kiinakaali-tomaattikeitto

Kuori ja lohko porkkanat, ja puhdista ja lohko sipulit veteen kattilaan.

Kesäkurpitsan laitan pestynä kuorineen.

Keitä kunnes pehmenevät.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää joukkoon tomaattimurska (tavallinen tomaattimurskakin käy, ei tarvi olla yrtti-, koska yrttimausteita voi laittaa oman maun mukaan).

Ei paha jos laittaa pakkauksen vaikka 4 % ruokakermaa pehementämään makua!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Purjosipuli0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P0.8g0.5kcal0g0g0g0g
Kiinankaali 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g3kcal0g0.2g0g0g
Valittu annoskoko8g1kcal0g0.1g0g0g
Annoskoko puolitettuna4g1kcal0g0.1g0g0g
Arvot/100g100g17kcal0g1.3g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268441