Mantelileipä

Vatkaa kananmunien rakenne rikki ja lisää jogurtti.

Sekoita tasaiseksi.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne muna-jogurttiseokseen.

Lisää lopuksi juustoraaste ja sekoita tasaiseksi tahnaksi.

Muotoile pellille 6 pyöreää kakkaraa ja anna niiden kohota uunin lämpenemisajan verran.

Paista kakkaroita 225 asteessa kunnes ne ovat kauniin ruskeita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2g2.9kcal0.2g0g0.2g0g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g0.9g1.2kcal0g0g0.1g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g0.2g0kcal0g0g0g0.2g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vehnälese 0.2g0.4kcal0g0g0g0.1g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.2g1kcal0g0g0.1g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1.5g8.7kcal0.3g0.1g0.8g0g
Emmental juustoraaste, euroshopper2.7g10kcal0.8g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g49kcal2.6g0.4g4g0.6g
Valittu annoskoko8g24kcal1.3g0.2g2g0.3g
Annoskoko puolitettuna4g12kcal0.7g0.1g1g0.2g
Arvot/100g100g308kcal16.5g2.5g25.3g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=140845