Feta-pinaatti-lihamureke

600 g sika-nauta jauhelihaa
2 kananmunaa
1 sipuli
1/2 dl Fiber Husk
pippuria
100 g fetajuustoa
250 g tuoretta pinaattia

Riko kananmunat kulhoon ja turvota niitä Fiber Husk rouheen joukossa muutama minuutti.

Leikkaa sipuli pieneksi hakkeeksi ja lisää kulhoon.

Kuutioi feta ja lisää myös se. Mausta pippurilla ja sekoita jauheliha huolellisesti mukaan.

Kuullota pinaatinlehdet ja levitä jauhelihamassa leivinpaperille parin sentin paksuiseksi levyksi.

Lusikoi pinaatti lihan päälle ja taita mureke pötköksi.

Paista 200-asteisessa uunissa reilu puoli tuntia.

Reseptin lähde: www. heimekarpataan.

fi

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 4.1g9kcal0.7g0g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 0.8g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale0.1g0.1kcal0g0g0g0.1g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 0.7g2kcal0.1g0g0.2g0g
Pinaatti 1.7g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g25kcal1.8g0g2g0.2g
Valittu annoskoko8g13kcal0.9g0g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.5g0g0.5g0.1g
Arvot/100g100g162kcal11.5g0g12.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280894