Rinkutinkun kaalilaatikko

Jauheliha paistetaan suikaloidun kaalen kanssa ja nämä kaadetaan pataan.

Ohrasuurimot, vesi, mausteet ja silputtu porkkana perään ja kiehutetaan liedellä n. 20 min. Sitten pata uuniin 175 astetta, n. tunti.

Chili mausteena olen käyttänyt Santa Marian Chili Explosion maustetta ja se tuo mielestäni mukavasti 'soundia' ruokaan mustapippurin sijaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2.9g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi2g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.6g2.7kcal0.3g0g0.2g0g
Ohrasuurimo 0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Chili mausteseos, Old El Paso0g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g10kcal0.6g0.8g0.4g0.2g
Valittu annoskoko8g5kcal0.3g0.4g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.2g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g64kcal3.9g5.2g2.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232126