Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja lisää siihen sipuli.

Anna hautua perunoiden ja muiden valmistelujen aikana kypsäksi.

Raaputa perunat kuoresta ja pilko kattilaan.

Lisää kaikki ainekset samaan ja keitä n. 15 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g1.7g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Peruna, uusi 1.3g1kcal0g0.2g0g0g
Sipuli kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.7g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g9kcal0.6g0.4g0.4g0g
Valittu annoskoko8g5kcal0.3g0.2g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.2g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g58kcal3.8g2.6g2.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386125