Chili con carne

1. Kuumenna öljy pannulla, kuullota sipuli.

2. Lisää jauheliha ja ruskista.

3. Lisää tomaattimurska ja mausteet (listassa mainittujen lisäksi 1 tl jauhettua korianteria, ei löytynyt täältä).

Hauduta miedolla lämmöllä 20 minuuttia.

Lisää tarvittaessa vettä.

4. Lisää pavut.

Kuumenna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 3.1g4kcal0.6g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g3.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g0.8g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g0g0.2kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0g0.4kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g13kcal1.6g0.6g0.4g0.2g
Valittu annoskoko8g7kcal0.8g0.3g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.4g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g87kcal10.4g3.9g2.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=389040