Vihreää ja keltaista

Valuta parsa ja pavut, leikkaa paloiksi.

Sekoita jääsalaatin joukkoon persikkakuutiot, parsanpalat ja pavut.

Sekoita kastike, voit maustaa sen esim.

rakuunalla tai muulla yrtillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Blaclace
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkakuutioita rypälemehussa, Eldorado2.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 2.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Parsa 1.8g0.3kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Hunaja 0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Jäävuorisalaatti, rapea0.9g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g9kcal0g1g0.4g0.2g
Valittu annoskoko8g5kcal0g0.5g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g58kcal0g6.4g2.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=53739