Pirjon papupata

Keitä kuoritut ja paloitellut porkkanat ja basmatiriisi suolattomassa vedessä, valuta.

Ruskista jauheliha tilavassa teflonpannussa (rasvaa ei tarvita), sipuli kuorittuna ja paloiteltuna joukkoon.

Lisää kikherneet, tomaattimurska ja tomaattipyre sekä vesi.

Lisää riisit ja porkkanat.

Mausta taco-mausteseoksella.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Katpir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.6g2.6kcal0.3g0g0.2g0g
Basmatiriisi, Uncle Bens 2dl keitettyä = n.70g0.8g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keitetty, suolaton 1.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kikherne säilötty 100g0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Taco spice mix,santa maria,texmex,40g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi1.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g16kcal1g2g0.4g0g
Valittu annoskoko8g8kcal0.5g1g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.3g0.5g0.1g0g
Arvot/100g100g101kcal6.3g12.7g2.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257553