Kurpitsapyttipata

Paista/hauduta pilkottu sipuli (1 kpl) ja kurpitsa rasvassa pehmeiksi (n. 10-15 min.).

Lisää yksi pilkottu tomaatti ja timjami.

Kun tomaatti pehmenee, lisää noin 7 pilkottua, keitettyä peruna ja kalkkunanakit.

Ruskista.

Lisää muut mausteet (joita voi vaihdella maun mukaan).

Koristele viinisuolaheinällä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 887 grammaa

Jellonaattor
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty3.3g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Kurpitsa 1.3g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g0g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Kalkkunanakki, atria, 1 kpl/30 gr1.3g1.3kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g10kcal0.6g1g0.4g0g
Valittu annoskoko8g5kcal0.3g0.5g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.2g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g63kcal3.8g6.4g2.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=195633