Suklainen sokerikakku(rasvaton)

1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

2. Sekoita vehnäjauho, kaakaojauhe ja leivinjauhe keskenään.

Lisää seos siivilän läpi vaahdon joukkoon.

Sekoita varovasti nostelemalla tasaisesksi taikinaksi.

3. Kaada taikina margariinilla voideltuun ja korppujauhoitettuun kakku-/piirakkavuokaan ja paista uunissa 175 asteessa n. 30min.

Tarjoa esim.

mansikoiden tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Ridhei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)4.7g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Sokeri 1.3g5.4kcal0g1.3g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1g3.6kcal0.1g0.7g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.3g1.2kcal0.1g0g0.1g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Margariini 40%, rainbow/pirkka 0.2g0.6kcal0g0g0.1g0g
Korppujauho 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g35kcal1.4g4.4g1.2g0.2g
Valittu annoskoko8g18kcal0.7g2.2g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g9kcal0.4g1.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g226kcal9g28.2g7.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103256