Puolukkapuuro

Sauvasekoittimella silpuksi puolukat ja hieman sokeria mukaan.

Vettä kattilaan noin 7 dl. Kiehautetaan.

Puolukat kaadetaan kiehuvaan veteen.

Lisätään melkein heti perään mannasuurimot ja ripaus suolaa.

Keitellään, kunnes mannapuuro valmis.

Jäähdytetään täysin kylmäksi ja vatkataan todella vaaleaksi ja kuohkeaksi ja tarkistetaan sokerinmäärä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Toeima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Puolukka 1.8g0.7kcal0g0.1g0g0g
Mannasuurimo, myllyn paras0.7g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Vesi4.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g10kcal0.2g2g0g0g
Valittu annoskoko8g5kcal0.1g1g0g0g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.1g0.5g0g0g
Arvot/100g100g63kcal1.3g12.8g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139779