Täysjyväteeleipä

Sekoita kaikki aineet keskenään ja muotoile pyöreitä, noin sentin paksuisia leipäsiä pellille.

Paista n. 15 min 225 asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Ruttt87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvävehnäjauho (Liperin mylly), annos 100g4.4g16kcal0.6g3g0.1g0.4g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl0.4g1.2kcal0g0.2g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1.8g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Juusto, mozzarella 0.9g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Oliiviöljy 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g44kcal1.8g6.8g1g0.8g
Valittu annoskoko8g22kcal0.9g3.4g0.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna4g11kcal0.5g1.7g0.3g0.2g
Arvot/100g100g275kcal11.3g42.5g6.3g5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258977