Pizza (karppi)

Erota valkuaiset ja keltuaiset.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää ripaus suolaa.

Lisää keltuaiset varovasti lusikalla , sekoita tasaiseksi.

Levitä seos leivinpaperin päälle pellille.

Pasita 200 astetta ja n.10-15min.

anna hieman levätä.

Laita pohjalla pastakastiketta sudilla/ veitsellä varovasti.

Laita päälle valutettu tonnikala ja tommaatti ja juusto paista n.15min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Meri79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 4.8g6.9kcal0.6g0g0.5g0g
Tonnikala vedessä 0.9g0.9kcal0.2g0g0g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)0.9g2.9kcal0.2g0g0.2g0g
Tomaatti, tuore0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g22kcal2g0g1.4g0g
Valittu annoskoko8g11kcal1g0g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.5g0g0.4g0g
Arvot/100g100g141kcal12.7g0g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=406388