Annan paras jauhelihakastike

Aineet:

800g jauhelihaa
5dl Floran ruokakermaa
Soijakastiketta maun mukaan
4-8 valkosipulin kynttä
Yrttimausteseosta

Paista jauheliha pannulla.

Kaada joukkoon kerma, jatka vedellä jos tuntuu että kerma on liian paksua.

Laita sekaan soijakastiketta niin paljon että kastike muuttuu ruskeaksi.

Raasta sekaan valkosipuli, mausta maun mukaan.

Tarkista suola ennen tarjoilua.

Nauti juustoraasteen ja pastan/vihannesten kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 25 grammaa

Uniquu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihakastike jliha 7%+ruokakerma+tomaattip.7.8g8.7kcal0.9g0.3g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g17kcal1.8g0.6g1g0g
Valittu annoskoko8g9kcal0.9g0.3g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.5g0.2g0.3g0g
Arvot/100g100g112kcal11.5g3.8g6.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123449