Elsassin pata

Määrät eivät ole varsinaisesti määriä, vaan se suhde, jolla aineksia pitää sekoittaa pataan.

- huuhtaise hapankaalia
- ruskista liha, nakki ja pekoni
- säästä lihanpaistamisrasvat ja lisää joukkoon vettä
- Laita ainekset patan ja anna hautua piiiiitkä tovi
- valkosipuli sopii myös

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Lapanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)0.9g2.2kcal0.1g0g0.2g0g
Porsaanpaisti vähärasvainen 1.2g1.9kcal0.3g0g0.1g0g
Lihapullat saarioinen0.4g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Hapankaali 2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.9g0.2kcal0g0.1g0g0g
Pekoni, paistettu 0.4g2kcal0.1g0g0.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g16kcal1.2g0.6g1.2g0g
Valittu annoskoko8g8kcal0.6g0.3g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.3g0.2g0.3g0g
Arvot/100g100g101kcal7.5g3.8g7.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=140351