Kanakeitto koipireisistä

Keitä kanankoipia noin tunti.

Lisää halutut mausteet ja perunat.

Heitä joukkoon herne-maissi-porkkanat hieman ennen kuin perunat ovat valmiita.

Lisää lopuksi ruokakerma.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Suiv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin koipireisi, perinteisesti marinoitu, Atria (1kpl)2.1g3.4kcal0.3g0g0.3g0g
Peruna, keskikokoinen 60g2g1.2kcal0g0.3g0g0g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g0.5g0.6kcal0g0g0g0g
Vesi2.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g11kcal0.6g0.6g0.6g0g
Valittu annoskoko8g6kcal0.3g0.3g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.2g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g70kcal3.8g3.8g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150326